Till prenumerationssidan Länk till PDF-fil
Annonser

 
     
 

fredag, juni 13

Den blomster tid nu kommer

Hej nu vart det fart på folk. Istället för att åka ensam på tåget loggade jag in på Statens Järnvägars hemsida och avbokade min biljett, det kostade mig 22 kronor, en summa som får svårt att mäta sig med Gary och Kajsas sällskap i bilen till Hultsfred.

De spelningarna jag ska se är Sverige-Spanien på Pampas, kanske Those Dancing Days lite senare på Teaterladan och definitivt Håkan Hellström kvart över midnatt på samma scen som Sverige-Spanien. Jag ska träffa Håkan strax innan fotbollen, när jag pratade med honom i måndags sa han att han känner sig låg innan spelningen, vi får ser hur fotbollsresultatet påverkar det hela. Robyn kl 02 på Pampas ska jag heller inte missa.

Har fortfarande inget boende där nere, på vägen hem idag stötte jag på Blenda-Lasse som håller på att sälja ut sin skivbutik, vi sa att det var punkigt att åka utan boende, men Lasse tyckte vi borde liftat ner också då. Å då borde vi snatta mat också som Ebba Grön gjorde på sin tid. Tvärr hinner jag inte ner till Hästpojken. Men de har å sin sida en multimediablogg.

Etiketter: , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem

 
info@groove.se   Box 112 91, 404 26 Göteborg    Telefon 031-833 855   Ansvarig utgivare: Gary Landström